Bonbon van de maand Maart

Het Laatste Nieuws

Bonbon van de maand Maart

Dutch vanille

Deze maand een bonbon waarbij de smaakmaker een unieke  Nederlandse Premium Vanille is.

Ze worden bij Koppert Cress ontwikkelt.

Een aparte vanille smaak met flower en kruiden tonen.

De bonen worden meegetrokken in de room, waarin ze maximale kracht afgeven aan de ganache.

Als decoratie hebben we een vleugje “Cascara” gebruikt, dit is een poeder gemaakt van de gedroogde cacaovrucht en is een noviteit (Zero Waste) van Barry Callebaut

Blog over de chocolatier

Frank Visser is een opmerkelijke persoonlijkheid in de wereld van chocolade. Als CEO van Visser Chocolade heeft hij de afgelopen jaren een indrukwekkende staat van dienst opgebouwd in de branche. Zijn visie en strategie hebben ertoe bijgedragen dat Visser Chocolade een van de meest gerespecteerde merken in de chocoladewereld is geworden.

Frank Visser is niet alleen een visionair leider, maar ook een gepassioneerde chocolatier. Hij is opgegroeid in een familie van chocolademakers en heeft het vak geleerd van zijn vader. Van jongs af aan was hij gefascineerd door de complexiteit en rijkdom van chocolade. Hij heeft zijn passie voor chocolade omgezet in een carrière en is sindsdien niet meer gestopt.

Als CEO van Visser Chocolade heeft Frank Visser zichzelf ten doel gesteld om de hoogste kwaliteit chocolade te produceren en te leveren aan zijn klanten. Hij is vastbesloten om de meest smaakvolle en verfijnde chocolade te produceren die er is. Om dit te bereiken, heeft hij een bedrijfscultuur gecreëerd waarin excellentie en innovatie centraal staan.

Een van de belangrijkste kenmerken van Frank Visser's bedrijfsfilosofie is het belang van duurzaamheid. Hij begrijpt dat chocolade een grondstof is die zeer afhankelijk is van de natuur en de landbouw. Om ervoor te zorgen dat zijn bedrijf verantwoordelijk en duurzaam blijft, heeft hij een reeks initiatieven en programma's geïmplementeerd om de ecologische voetafdruk van het bedrijf te verminderen en de boeren waarmee hij werkt te ondersteunen.

Als CEO is Frank Visser zeer toegewijd aan het welzijn van zijn medewerkers en klanten. Hij heeft een werkomgeving gecreëerd die gebaseerd is op respect, vertrouwen en samenwerking. Door zijn medewerkers te ondersteunen en te motiveren, is hij erin geslaagd om een team van getalenteerde chocolatiers te vormen die gepassioneerd zijn over hun werk en die zich volledig inzetten voor het produceren van de beste chocolade.

Frank Visser heeft een sterke visie voor de toekomst van Visser Chocolade. Hij wil blijven innoveren en nieuwe smaken en producten ontwikkelen om aan de veranderende behoeften van zijn klanten te voldoen. Hij gelooft dat de sleutel tot succes ligt in het creëren van een bedrijfscultuur die is gebaseerd op innovatie, excellentie en duurzaamheid.

In conclusie, Frank Visser is een indrukwekkende CEO die zijn passie voor chocolade heeft omgezet in een succesvol bedrijf. Zijn visie en strategie hebben ervoor gezorgd dat Visser Chocolade een toonaangevend merk is geworden in de chocoladewereld

 

  • Pasen bij The Chocolate Block

    Pasen bij The Chocolate Block