Samen proeven van de lekkerste chocolade van The Chocolate Block

Chocolade proeverij bij The Chocolate Block in Breda

Ben jij een echte chocoholic, staat er een vriendinnendag, dagje uit of jubileum op de planning? Dan ben je bij The Chocolate Block aan het juiste adres! Laat je verassen met een heerlijke chocolade proeverij. We bieden verschillende soorten proeverijen aan. Van een high chocolate tot een chocolate & wine experience. Ook een chocolade proeverij op maat is mogelijk bij The Chocolate Block. De High Chocolate en de Chocolate Experience is te boeken vanaf 2 personen. De Chocolate &Wine Experience is vanaf 4 personen te boeken. Lees hier meer over alle mogelijkheden.

Wat kan je verwachten tijdens een chocoladeproeverij bij The Chocolate Block?

Onze enthousiaste collega verwelkomt je op een gezellige chocolaterie in Breda. Je begint meteen te watertanden, want de heerlijke bonbons en chocolaatjes staan al klaar in onze mooie chocolade winkel. Ga lekker zitten en verheug doorgaans op een uurtje proeven! Je krijgt uitleg over de verschillende soorten chocolade, de cacao en de diversiteit aan smaken. Wat maakt die ene bonbon zo onweerstaanbaar lekker? Hoe komt bepaalde chocolade aan zijn unieke smaak? Tijd om dat te ervaren: proef met je ogen dicht, zet je smaakpapillen op scherp en beleef de smaak intens. Een ding is zeker: deze proeverij zorgt ervoor dat je voortaan nog meer geniet van chocolade.

Ontdek de verschillende soorten proeverijen bij The Chocolate Block

Laat je verassen door de verschillende mogelijkheden bij The Chocolate Block. Een chocolade proeverij voor twee personen, grotere groep of op maat, wij regelen het graag voor je! The Chocolate Block biedt verschillende soorten chocolade proeverijen aan. Wij hebben ze voor je op een rijtje gezet. Bekijk hier welke optie het beste bij jouw wensen aansluit:

 • High Chocolate: kom genieten van de beste chocoladeproducten met thee en koffie inbegrepen.
 • Chocolate Experience: beleef de experience van onze beste chocolade en bonbons met een kopje thee of koffie. Een proeverij voor minimaal 6 personen met een leuke eindquiz.
 • Chocolate & Wine Experience: Geniet van een glaasje cava bij ontvangst en de beste chocolade in combinatie met bijpassende wijnen. Deze proeverij is mogelijk vanaf minimaal 6 personen.
 • The Chocolate Block V/S Best Bottles: “rondje rond de wereld”; cava vooraf en daarna 5 wijnen uit verschillende landen. Inclusief Portugese hapjes, rijkgevulde hapjesplank en dé chocolade verrassing. Deze proeverij is mogelijk vanaf minimaal 6 personen. 

Proeverij 1

High Chocolate vanaf € 17,50 p.p.( minimaal 2 personen)

Laat je verrassen door onze beste chocoladeproducten. Koffie en thee zijn hierbij inbegrepen.

Proeverij 2

Chocolate Experience vanaf €25,- p.p. (minimaal 2 personen)

 • Ontvangst met koffie/thee en bonbons
 • Een introductiefilm over de wereld van cacao uit Tanzania
 • Samen proeven van diverse soorten chocolade en speciale bonbons met koffie en thee *
 • Quiz met een lekkere prijs voor de winnaar

*Dit arrangement kan je ook uitbreiden met een lunch of high wine. Wij kunnen natuurlijk ook een proeverij op maat maken.

 • Het enige waar je bij chocolade aan moet denken is de tannine te vervangen door cacaogehalte
 • Ontvangst met cava en chocolade
 • Een introductiefilm over de wereld van cacao uit Tanzania
 • Samen proeven van diverse soorten chocolade en speciale bonbons met een proeverij van 5 bijpassende wijnen*
 • Quiz met een lekkere prijs voor de winnaar

*Dit arrangement kan je ook uitbreiden met een lunch of high wine. Daarnaast kunnen wij natuurlijk ook proeverijen op maat maken.

 

 • "Rondje rond de wereld"; cava vooraf en daarna 5 wijnen uit verschillende delen van de wereld
 • Een introductiefilm over de wereld van de wijnmaker en de cacao uit Tanzania
 • Inclusief een rijkelijk gevulde hapjesplank en eindigend met de chocoladeverrassing.
 • Quiz met een lekkere prijs voor de winnaar

*Dit arrangement kan je ook aanpassen met een lunch, high wine of een kaviaar proeverij. Wij kunnen natuurlijk ook een proeverij op maat maken.

 

Maak een afspraak

Reserveer jouw proeverij!

Gemma Dols

Eigenaar The Chocolate Block

Chocolade proeverij op maat bij The Chocolate Block

We bieden vier soorten proeverijen aan. Wil je dit liever anders: voor meerdere personen of heb je speciale wensen? Laat het ons weten. We kijken graag samen de mogelijkheden voor een Chocolade proeverij op maat. Bij The Chocolate Block laten we je de beste chocolade proeven. Hierbij speelt de experience eromheen ook een grote rol. Samen met Best Bottles zullen we op zoek gaan naar de beste wijn- chocolade combinaties. We nemen je van A tot Z mee in het verhaal van chocolade en de door ons samengestelde unieke smaken.

Wijn en chocolade proeverij bij The Chocolate Block

“Het begin van The Chocolate Block is ontstaan tijdens ons bezoek aan één van de vele wijnhuizen in Zuid-Afrika. Tijdens deze reis stuitten we op een frisse, stevige verassende wijn met heerlijke zachte tonen van chocolade. Hier ontstond mijn passie voor chocolade en wijn.”

The Chocolate Block winkel zit samen met Best Bottles gevestigd in Breda. Best Bottles is dé specialist in goede, betaalbare en exclusieve wijnen. Door deze unieke combinatie hebben wij zowel wijnen als chocolade binnen handbereik. Dé perfecte combinatie als je het ons vraagt. We organiseren geregeld proeverijen waar we bijpassende wijnen zoeken bij verschillende soorten chocolade en bonbons.

“Wijn en Chocolade; a match made in heaven!”

Laat je verrassen door een chocolade proeverij bij The Chocolate block

Benieuwd geworden naar één van de chocolade proeverijen van The Chocolate Block? Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden of kom langs in onze winkel aan het Graaf Hendrik lll plein 21-25 waar we samen met Best Bottles zijn gevestigd. En ervaar zelf de unieke combinatie van wijn en chocolade.