Tanzania Ball

Onze Tanzania Balls, luxe truffels zijn bereid met duurzaam geproduceerde cacao. Met enkel de allerbeste ingrediënten creëren we de mooiste smaken. De perfecte balans tussen zuur, zoet en bitter. Een smaakexplosie in je mond.  

Bij ons verkrijgbaar in mooie cadeauverpakkingen. De Tanzania Balls: Deze bonbons volgen de reis van de cacaoboon naar chocolade door Tanzania. Het zijn truffel bonbons met verfijnde smaak van ingrediënten uit Tanzania.

Zelf Tanzania balls uitzoeken

Wanneer je in onze chocolaterie binnenkomt liggen de Tanzania Balls, luxe truffels al in onze vitrine klaar om uitgezocht te worden. Als je wilt kan je zelfs per bonbon aangeven welke je lekker vindt. Deze leggen wij met grote zorg in een mooie glanzende geschenkverpakking. Zo is de lekkerste chocolade van de Breda ook nog eens mooi ingepakt. 

Verpakkingsmogelijkheden

Bij The Chocolate Block in Breda ben je aan het juiste adres voor de mooiste en lekkerste Tanzania chocolade truffels. Wij hebben hiervoor verschillende verpakkingsmogelijkheden. Zo kan je de truffels laten verpakken in geschenkdoosjes van 5 of 10 stuks. Heb je een ander gewicht of verpakking in gedachten? Dan hebben we ook hier een verpakking voor. Zo kan je zelfs voor maar één of twee bonbons bij ons binnenstappen. 

Welke soorten Tanzania Balls heeft The Chocolate Block?

Onze chocolaterie heeft diverse soorten Tanzania Balls, luxe truffels. Zo hebben we hele pure zoals cacao 75% met kaneel, koffie/kruidnagel, passievrucht karamel, gepofte rijst en uiteraard ook verschillende soorten met melkchocolade. Kortom is er een ruime keuze aan bonbons die aansluit bij iedere wens en smaak.

Tanzania Balls kopen bij de The Chocolate Block

Bij ons kan zijn er diverse mogelijkheden tot aankoop van de lekkerste bonbons. Zo kan je in onze chocolaterie op het Graaf Hendrik III Plein 21-25 in Breda pinnen of contant betalen. Voor zakelijke bestellingen kunnen we deze op naam en op rekening zetten. Tevens kan je op deze site de truffels kopen in geschenkverpakking van 5 of 10 stuks, maar wij kunnen deze ook per soort of ieder gewenste hoeveelheid versturen. 

 

 

Bestelformulier

Mocht je nog andere producten willen bestellen. Vermeld dit dan bij opmerkingen. Bij elke bestelling komt €7,95 bezorgkosten

Gemma Dols

Eigenaar The Chocolate Block