Teministeriet thee

Thee uit Zweden?

Waarom niet! Wij hebben het bij The Chocolate Block. Het Zweedse Teministeriet (Theeministerie) is een theespecialiteitenbedrijf uit Malmö met wortels op het eiland Formosa. Zo combineren zij eeuwenoude theetradities uit het Verre Oosten met Scandinavisch minimalisme, design en flair.

Hun bedrijfsfylosophie

Over hun bedrijfsfilosofie zegt medeoprichtster Kathryn Brown: ‘Ik wilde alles wat ik over thee heb geleerd toen ik in Taiwan opgroeide, opnieuw creëren. Maar nu met de smaken en de esthetiek van Scandinavië, waar ik woon en waar ik van hou.”

Van Chinese Bai-Mu-Dan witte thee met vlierbloesem en champagne tot een groene Sencha met wilde bessen uit het Scandinavische noorden: elke thee van Teministeriet weerspiegelt die multiculturele inspiratie. 

 

Teninisteriet thee bestellen

De lekkerste losse thee. Ruime keuze in groene thee, chai, kruiden & accessoires. Echte stukjes fruit. je kunt deze thee bestellen via onderstaand bestelformulier.

Welke smaken

Wij hebben de losse thee in twee verpakkingen. We hebben bij The Chocolate Block een navulverpakking voor 10,25 en een blik met losse thee voor14,25

De smaken zijn:

Green moroccan mint

Green northern berries

White elderflower champagne

Black vanilla chai

Black earl grey organic

Green sweet bergamot

Rooibos coconut gimber

Green abricot peach organic

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bestelformulier

Mocht je nog andere producten willen bestellen. Vermeld dit dan bij opmerkingen. Bij elke bestelling komt €7,95 bezorgkosten

Gemma Dols

Eigenaar The Chocolate Block