Op zoek naar een uniek kerstpakket in Breda? The Chocolate Block heeft hét geschenk voor jou!

Verras je medewerkers, klanten of relaties met een uniek én heerlijk cadeau tijdens de feestdagen! Een kerstpakket van The Chocolate Block in Breda zit boordevol lekkernijen waardoor je je altijd op een leuke en originele manier onderscheid. Benieuwd wat de mogelijkheden zijn? Lees dan snel verder.

Een uniek kerstpakket in Breda

Wil je dit jaar indruk maken op je medewerkers of relaties met een smakelijk kerstpakket? Kies dan voor een uniek kerstpakket van The Chocolate Block in Breda! Wij ontzorgen jullie graag met heerlijke, lokale producten uit onze chocolaterie en wijnspeciaalzaak, Best Bottles. Wij bieden pakketten en producten aan die niet via andere winkels te koop zijn. Een kerstpakket van The Chocolate Block is buitengewoon smakelijk, een feest om te ontvangen en door de lokale samenwerkingen volstrekt uniek!

Chocolade en wijn als kerstpakket in Breda

The Chocolate Block zoekt samen met Best Bottles naar de beste wijn-chocolade combinaties. Ingespeeld op de verschillende smaken om een onvergetelijke smaaksensatie te creëren. Er zijn verschillende smaken in chocolade, dat geldt ook voor wijn. Bij ieder soort wijn hoort een ‘eigen’ chocoladesmaak. Wij zoeken de wijnen en chocoladesoorten voor je uit en creëren de juiste samenstelling.

Stel jouw eigen kerstpakket in Breda samen

Of je nu je klanten wil verrassen met overheerlijke bonbons, of een combinatie van wijn en chocolade. Bij The Chocolate Block stel je gemakkelijk jouw eigen kerstpakket samen. Daarnaast is het mogelijk om je kerstpakket te personaliseren. Dit kan in de vorm van een wikkel om de verpakking heen of een hanger met eigen logo. Wij ontzorgen volledig en komen altijd met een verrassend voorstel voor een kerstpakket op maat. We maken er samen iets bijzonders van! Met als resultaat een 'wow-effect voor je klanten, personeel en relaties. 

Meer weten over een kerstpakket in Breda?

Kom langs in onze winkel aan het Graaf Hendrik III plein in Breda óf neem contact met ons op. Wij voorzien je van uitgebreid smaakadvies over onze bonbons, andere chocoladeproducten, delicatessen en wijnen. We helpen je graag met het samenstellen van jouw kerstpakket. Hopelijk tot snel in onze winkel boordevol prachtige bonbons in Breda!

Puur genieten

Heb je vragen over The Chocolate Block, wi je meer weten over de chocolade die we verkopen of over proeverijen die wij organiseren? Laat het ons weten, wij informeren je graag!

Proeverijen

Bezoek onze winkel

Maandag: Gesloten

Dinsdag 09:30-18:00

Woensdag 09:30-18:00

Donderdag 09:30-18:00

Vrijdag 09:30-18:00

Zaterdag 09:30-17:00

Zondag: Gesloten

Contact