Schrijf je in voor één van onze proeverijen | The Chocolate Block

Proef de passie, ervaar de smaak

Bent u klaar voor een onvergetelijke smaakreis? Bij The Chocolate Block nodigen we u uit om de diepe, rijke smaken van onze exclusieve chocolades te ontdekken tijdens onze proeverijen. Dit is meer dan een activiteit; ze zijn een avontuur in de wereld van cacao.

Uw smaakavontuur begint hier

Tijdens onze proeverijen ervaart u de subtiele nuances van chocolade, van romige melkchocolade tot intense pure varianten. Elke proefsessie is een unieke belevenis, waarbij u niet alleen leert over de herkomst van onze chocolade, maar ook over de kunst van het proeven zelf.

Verbind smaak met kennis

Bij The Chocolate Block geloven we dat smaak en kennis hand in hand gaan. Onze deskundige chocolatiers delen hun passie en kennis met u, zodat elke hap een verhaal vertelt. U leert over de oorsprong van de bonen, het productieproces van de chocolade en de kunst van het combineren van smaken.

Ontdek de exclusieve producten van Best Bottles én The Chocolate Block

Naast onze chocolade bieden we met Best Bottles een scala aan exclusieve producten. Denk aan de bijzondere wijnen en ambachtelijke likeuren, die perfect samengaan met onze chocolade. Deze combinaties verrijken uw proefervaring en brengen de smaken naar een hoger niveau.

De beste combinaties

Ontdek hoe een zorgvuldig geselecteerde wijn of likeur de smaak van chocolade kan versterken. Bij elke proeverij presenteren we u een keur aan de beste wijnen van Best Bottles, zodat u zelf de heerlijke combinatie van wijn en chocolade ervaart.

Meer dan proeven

Bij The Chocolate Block en Best Bottles draait alles om beleving. Naast het proeven, bieden we ook workshops aan. Tijdens deze workshops gaat u zelf aan de slag. Leer uw eigen chocoladecreaties maken of ontdek de kunst van het mixen van likeuren.

Een chocoladebelevenis voor elke gelegenheid

Onze proeverijen zijn perfect voor elke gelegenheid. Of u nu een romantische date aan het plannen bent, een bijzondere verjaardag viert, of gewoon een liefhebber bent van goede smaken, wij zorgen voor een onvergetelijke ervaring.

Reserveer uw plaats

Wacht niet langer en duik in de wereld van chocolade en exclusieve dranken. Reserveer uw plaats voor een van onze proeverijen en laat u meenemen op een reis vol smaak en beleving. Bij The Chocolate Block wacht u een warm onthaal, unieke smaken, en een ervaring die u niet snel zult vergeten. Bent u klaar om uw smaakpapillen te verrassen? Reserveer nu en wees welkom in de wereld van The Chocolate Block en Best Bottles. Kom langs in onze winkel in Breda of bel naar 076-8863527.

Puur genieten

Heb je vragen over The Chocolate Block, wi je meer weten over de chocolade die we verkopen of over proeverijen die wij organiseren? Laat het ons weten, wij informeren je graag!

Proeverijen

Bezoek onze winkel

Maandag: Gesloten

Dinsdag 09:30-18:00

Woensdag 09:30-18:00

Donderdag 09:30-18:00

Vrijdag 09:30-18:00

Zaterdag 09:30-17:00

Zondag: Gesloten

Contact