The Chocolate Block - Waar Elke Smaak Een Avontuur Is.

Stap binnen in een wereld van ongeëvenaarde smaak en luxe bij The Chocolate Block, uw exclusieve delicatessenwinkel in het hart van Breda. Hier verenigen we ambachtelijke lekkernijen van Visser Chocolade uit Schimmert, de verfijnde noten van NOIX het noten atelier, heerlijke luxe koekjes, verse slagroomtruffels, en prachtige wijnen van Best Bottles, allemaal onder één dak. The Chocolate Block - Waar Elke Smaak Een Avontuur Is.

Ontdek Onze Wereld van Smaak:

  1. Visser Chocolade uit Schimmert: Onze chocoladecollectie wordt verrijkt door de meesterlijke creaties van Visser Chocolade. Geniet van de perfecte harmonie van smaken, met ambachtelijke chocolade die vakmanschap en passie weerspiegelt.

  2. NOIX het Noten Atelier: Voor de liefhebbers van versheid en knapperigheid bieden we de meest verfijnde noten van NOIX. Elk hapje is een reis naar smaakvolle perfectie, met zorg geselecteerde noten die een verrukkelijke textuur en smaak bieden.

  3. Luxe Koekjes: Laat je verleiden door de verrukkelijke wereld van luxe koekjes die onze schappen sieren. Een perfecte aanvulling op uw thee- of koffiemomenten, deze koekjes beloven een symfonie van smaken en texturen.

  4. Verse Slagroomtruffels: Trakteer uzelf op decadentie met onze verse slagroomtruffels. Elke hap onthult een explosie van zachte, romige smaken die uw zintuigen verwennen en uw chocolade-ervaring naar een hoger niveau tillen.

  5. Kerst Koekblikken: Laat u betoveren door onze prachtige kerskoekblikken, gevuld met verrukkelijke lekkernijen. Een perfect geschenk of een traktatie voor uzelf, deze blikken beloven een combinatie van visuele aantrekkingskracht en heerlijke smaken.

  6. Best Bottles Wijnen: Ontdek de verfijnde selectie wijnen van Best Bottles, rechtstreeks uit ons eigen pand. Deze wijnen vullen onze delicatessen aan en bieden een perfecte harmonie tussen smaken, waardoor uw culinaire ervaring compleet wordt.

Bezoek The Chocolate Block: Waar Smaak Samenkomt

Wij nodigen u uit om onze winkel te bezoeken, waar de aroma's van chocolade, noten, koekjes, truffels en wijn samenkomen om een onvergetelijke ervaring te creëren. The Chocolate Block is niet zomaar een winkel; het is een bestemming voor fijnproevers die streven naar het allerbeste in delicatesse.

The Chocolate Block - Waar Elke Smaak Een Avontuur Is.

Puur genieten

Heb je vragen over The Chocolate Block, wi je meer weten over de chocolade die we verkopen of over proeverijen die wij organiseren? Laat het ons weten, wij informeren je graag!

Proeverijen

Bezoek onze winkel

Maandag: Gesloten

Dinsdag 09:30-18:00

Woensdag 09:30-18:00

Donderdag 09:30-18:00

Vrijdag 09:30-18:00

Zaterdag 09:30-17:00

Zondag: Gesloten

Contact