Verwen mama met Moederdag chocolade | The Chocolate Block

Wil je jouw moeder dit jaar echt verrassen met Moederdag? Bekijk dan ons assortiment met heerlijke chocolade voor Moederdag. Onze ambachtelijke gemaakte chocoladecreaties zijn perfect om jouw moeder, moederfiguur of iemand die je heel erg lief hebt te laten zien hoe speciaal ze voor je is.

Speciale chocolade voor Moederdag

Kan je niet kiezen? Geen probleem! Wij helpen graag bij het maken van jouw keuze uit ons uitgebreide assortiment. Denk bijvoorbeeld aan:

- Chocolade hart met bonbons: het hart van chocolade is gevuld met handgemaakte original bonbons. De smaken variëren van klassiek tot passievrucht. Smaken waarvan wij zeker weten dat chocoladeliefhebbers ze zullen waarderen.

- Doosje Hartjes bonbons: Deze handgemaakte hartjes bonbons worden door Frank Visser van Visser Chocolade al 30 jaar volgens hetzelfde recept, met de hand, gemaakt. Bij dit doosje is het mogelijk om smaakvoorkeuren door te geven. En hij past door de brievenbus!

- Gouden hart gevuld met bonbons: Ook dit doosje is gevuld met handgemaakte original bonbons van The Chocolate Block. Het hart is gevuld met bijzondere, maar ook toegankelijke smaken.

Eenvoudig online te bestellen

Geen tijd om naar onze winkel in Breda te komen? Bij The Chocolate Block is jouw favoriete Moederdagcadeau eenvoudig online te bestellen. Wij bieden een snelle levering, zelfs de volgende dag geleverd! Let op: dan moet je wel doordeweeks voor 14.00 uur bestellen. En geen zorgen over te warme temperaturen, wij verzenden ook gekoeld!

Zet jouw moeder in het zonnetje

Moederdag is dé dag om jouw moeder in het zonnetje te zetten. Haal herinneringen op onder het genot van een kopje koffie met heerlijke bonbons van The Chocolate Block. Jouw moeder verdient alleen het beste!

Nieuwsgierig geworden naar onze overheerlijke chocolade cadeaus? Bekijk ons assortiment hier of kom gezellig bij ons langs!

 

 

 

 

 

Puur genieten

Heb je vragen over The Chocolate Block, wi je meer weten over de chocolade die we verkopen of over proeverijen die wij organiseren? Laat het ons weten, wij informeren je graag!

Proeverijen

Bezoek onze winkel

Maandag: Gesloten

Dinsdag 09:30-18:00

Woensdag 09:30-18:00

Donderdag 09:30-18:00

Vrijdag 09:30-18:00

Zaterdag 09:30-17:00

Zondag: Gesloten

Contact