Vindt bij ons altijd iets lekkers, van delicatessen tot chocolade | The Chocolate Block

Ontdek de perfecte smaakharmonie  

Duik in de wereld van heerlijke smaken en onweerstaanbare lekkernijen bij The Chocolate Block, waar jouw passie voor chocolade en wijn samenkomen! Ontdek de unieke harmonie tussen de fijnste chocolades en de voortreffelijke selectie van Best Bottles, ons zusterbedrijf, dat zich toelegt op het bieden van de beste wijnervaring. 

Smaakbeleving op maat 

Bij The Chocolate Block geloven we in het samenbrengen van twee werelden - de rijke, decadente chocolade en de elegante, verfijnde wijnen van Best Bottles. Elke hap en elke slok belooft een avontuur, een ontdekking van smaken die elkaar perfect aanvullen. Jouw zoektocht naar de ultieme smaakbeleving eindigt hier, met onze zorgvuldig geselecteerde chocolade- en wijncombinaties. 

Gemakkelijk online bestellen 

Maar dat is nog niet alles! Wij maken het jou gemakkelijk. Of je nu iets lekkers wilt kopen voor jezelf, of dat je een bijzonder cadeau zoekt, zoek in onze online collecties. Jouw favoriete chocolades van The Chocolate Block en de voortreffelijke wijnen van Best Bottles zijn slechts een klik verwijderd. Verwen jezelf of deel de liefde. Onze (online) schappen zijn altijd gevuld, zodat je bij ons altijd iets lekkers vindt. 

Klaar voor jouw smaakavontuur? Kom langs! 

Laat jezelf niet langer wachten! Bezoek de winkels van The Chocolate Block en Best Bottles en dompel je onder in een oase van sublieme smaken of breng de magie direct naar je woonkamer door online te bestellen. Elke selectie belooft een nieuw hoofdstuk in jouw culinaire verhaal. Maak vandaag nog de sprong en ontdek jouw perfecte chocolade-wijn combinatie. Jouw smaakavontuur begint hier! Heb je vragen over onze mogelijkheden? Stel dan je vragen via ons contactformulier. 

 

 

Puur genieten

Heb je vragen over The Chocolate Block, wi je meer weten over de chocolade die we verkopen of over proeverijen die wij organiseren? Laat het ons weten, wij informeren je graag!

Proeverijen

Bezoek onze winkel

Maandag: Gesloten

Dinsdag 09:30-18:00

Woensdag 09:30-18:00

Donderdag 09:30-18:00

Vrijdag 09:30-18:00

Zaterdag 09:30-17:00

Zondag: Gesloten

Contact