Voor bedrijven

Relatiegeschenken The Chocolate Block

 

Op zoek naar unieke en smakelijke relatiegeschenken in Breda? Bij The Chocolate Block ben je aan het juiste adres. We brengen de smaaksensatie on top door uitstekende wijnen te combineren met de beste chocolade van Visser chocolade. Met een relatiegeschenk uit onze winkel onderscheid je je altijd op een lekkere en originele manier. Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees dan verder! www.bestbottles.nl

Bijzondere relatiegeschenken voor de feestdagen

Valentijn, Moederdag, Vaderdag, secretaressedag, Pasen, Sinterklaas, Kerst, verjaardagen, jubilea of andere cadeaumomenten, altijd bieden wij iets bijzonders voor u relaties. Met een relatiegeschenk uit onze winkel onderscheid je je altijd op een lekkere en originele manier.
Kwaliteit, originaliteit, kleurrijk en volstrekt uniek mede omdat onze pakketten/ relatiegeschenken en producten niet via andere winkels te koop zijn.

 

 

Unieke relatiegeschenken in Breda vind je bij The Chocolate Block

Wij ontzorgen je graag met de mooie, unieke producten uit onze chocolaterie en wijnspeciaalzaak, Best Bottles. Met een relatiegeschenk uit onze winkel onderscheid je je altijd op een lekkere en originele manier. We stellen boxen samen met alleen chocolade of kies voor een combinatie van wijn én chocolade, met The Chocolate Block zit je altijd goed!

 • Original bonbons

  Onze Original bonbons zijn bereid met passie, vakmanschap en duurzaam geproduceerde cacao. Met enkel de allerbeste ingrediënten creëren we unieke smaakcombinaties. Altijd zoekend naar de juiste balans tussen zuur, zoet en bitter. Een smaakexplosie in je mond.  

  Zelf bonbons uitzoeken

  Wanneer je in onze chocolaterie binnenkomt liggen de bonbons al in onze display klaar om uitgezocht te worden. Als je wilt kan je zelfs per bonbon aangeven welke je lekker vindt. Deze leggen wij met grote zorg in een mooie glanzende geschenkverpakking. Zo is de lekkerste chocolade van de Breda ook nog eens mooi ingepakt. 

  Verpakkingsmogelijkheden

  Bij The Chocolate Block in Breda ben je aan het juiste adres voor de mooiste en lekkerste bonbons en daarbij bieden we verschillende verpakkingsmogelijkheden. Zo kan je de bonbons laten verpakken in geschenkdoosjes van 250, 375 en 500 gram. Heb je een ander gewicht of verpakking in gedachten? Dan hebben we ook hier een verpakking voor. Zo kan je zelfs voor maar één of twee bonbons bij ons binnenstappen. 

  Welke soorten bonbons heeft The Chocolate Block?

  Onze chocolaterie heeft diverse soorten bonbons. Zo hebben we hele pure bonbons zoals ‘deep dark Afrika, gevulde bonbons, zoals Advocaat en Grand Marnier, praliné, witte chocolade bonbons en uiteraard ook verschillende soorten met melkchocolade. Kortom is er een ruime keuze aan bonbons die aansluit bij iedere wens en smaak.

  Original bonbons kopen bij de The Chocolate Block

  Bij ons kan zijn er diverse mogelijkheden tot aankoop van de lekkerste bonbons. Zo kan je in onze chocolaterie op het Graaf Hendrik III Plein 21-25 in Breda pinnen of contant betalen. Voor zakelijke bestellingen kunnen we deze op naam en op rekening zetten. Tevens kan je op onderstaand bestelformulier de bonbons kopen vanaf 250 gram in geschenkverpakking en bieden we deze ook aan in verpakkingen van 375 en 500 gram.

   

   

 • Picasso bonbons

  The Chocolate Block introduceerde in 2021 een nieuwe kleur- en smaakcollectie: de Picasso bonbons. Deze collectie is uitgegroeid tot ons paradepaardje.
  Ook binnen deze collectie hebben we verschillende heerlijke smaaksensaties gecreëerd en tevens geïnspireerd op de laatste trends in foodpairing. De Picasso is niet alleen een mooi gezicht…
  het is een explosie van smaken.

  Onze Picasso zijn bereid met passie, vakmanschap en duurzaam geproduceerde cacao. Met enkel de allerbeste ingrediënten creëren we unieke smaakcombinaties. Altijd zoekend naar de juiste balans tussen zuur, zoet en bitter. Een smaakexplosie in je mond.  

  Zelf picasso's uitzoeken

  De Picasso bonbons liggen al te schitteren zodra je onze chocolaterie binnen komt. Als je wilt kan je zelfs per bonbon aangeven welke je lekker vindt. Deze leggen wij met grote zorg in een mooie transparante geschenkverpakking. Zo is de lekkerste chocolade van de Breda ook nog eens mooi ingepakt. 

  Verpakkingsmogelijkheden

  Bij The Chocolate Block in Breda ben je aan het juiste adres voor de mooiste en lekkerste bonbons en daarbij bieden we verschillende verpakkingsmogelijkheden. Zo kan je de bonbons laten verpakken in geschenkdoosjes van 2, 4, 5, 10, 15 of 21. Heb je een ander gewicht of verpakking in gedachten? Dan hebben we ook hier een verpakking voor. Zo kan je zelfs voor maar één of twee bonbons bij ons binnenstappen. 

  Welke soorten Picasso bonbons heeft The Chocolate Block?

  Onze chocolaterie heeft diverse soorten Picasso bonbons. Zo hebben we hele pure zoals 43 met vanille en orange, vijgen/anijs, Jack Daniels met 75% Tanzania chocolade, espresso Bailey's, maar uiteraard ook verschillende soorten met melkchocolade. Kortom is er een ruime keuze aan Picasso bonbons die aansluit bij iedere wens en smaak. Voor ons volledige assortiment klik hier

  Picasso bonbons kopen bij de The Chocolate Block

  Bij ons zijn er diverse mogelijkheden tot aankoop van de lekkerste bonbons. Zo kan je in onze chocolaterie op het Graaf Hendrik III Plein 21-25 in Breda pinnen of contant betalen. Voor zakelijke bestellingen kunnen we deze op naam en op rekening zetten. Tevens kun je via het bestelformulier onder aan deze pagina de Picasso bonbons bestellen vanaf 10 stuks.

   

 • Bean to Bean

  Op zoek naar een nieuwe fingerfood kwamen we terecht bij de Bean to Bean. Kleine chocolade cacaobonen van 5 gram. Ieder uniek in vorm maar zeker ook in smaak. Tanzania 54%, Tanzania 32%, Brazil 66%, Vietnam 73%, Gianduja, koffie, kokos, Karamel zeezout, Ruby, framboos.

  Onze chocolade producten zijn bereid met passie, vakmanschap en duurzaam geproduceerde cacao. Met enkel de allerbeste ingrediënten creëren we unieke smaakcombinaties. Altijd zoekend naar de juiste balans tussen zuur, zoet en bitter. Een smaakexplosie in je mond.  

  Zelf Beans uitzoeken

  Wanneer je in onze chocolaterie binnenkomt liggen de beans al in onze display klaar om uitgezocht te worden. Als je wilt kan je zelfs per bonbon aangeven welke je lekker vindt. Deze leggen wij met grote zorg in een mooie glanzende geschenkverpakking. Zo is de lekkerste chocolade van de Breda ook nog eens mooi ingepakt. 

  Verpakkingsmogelijkheden

  Bij The Chocolate Block in Breda ben je aan het juiste adres voor de mooiste en lekkerste chocolade en daarbij bieden we verschillende verpakkingsmogelijkheden. Zo kan je de beans laten verpakken in een gewicht naar keuze. Heb je een ander gewicht of verpakking in gedachten? Dan hebben we ook hier een verpakking voor. Zo kan je zelfs voor maar één of twee producten bij ons binnenstappen. 

  Welke soorten Beans heeft The Chocolate Block?

  Onze chocolaterie heeft diverse soorten Beans. Zo hebben we hele pure, Vietnam 75%, Tanzania 56% maar ook verschillende soorten met melkchocolade en gianduja. Kortom is er een ruime keuze aan chocolade die aansluit bij iedere wens en smaak.

  Bean to Bean kopen bij de The Chocolate Block

  Bij ons zijn er diverse mogelijkheden tot aankoop van de lekkerste chocolade. Zo kan je in onze chocolaterie op het Graaf Hendrik III Plein 21-25 in Breda pinnen of contant betalen. Voor zakelijke bestellingen kunnen we deze op naam en op rekening zetten. Tevens kan je onder aan de site de chocolade bestellen vanaf 250 gram in geschenkverpakking en bieden we deze ook aan in verpakkingen van 375 en 500 gram. Ook hebben wij luxe gift boxen. 

   

   

 • Tanzania Balls, luxe Truffels

  Onze Tanzania Balls, luxe truffels zijn bereid met duurzaam geproduceerde cacao. Met enkel de allerbeste ingrediënten creëren we de mooiste smaken. De perfecte balans tussen zuur, zoet en bitter. Een smaakexplosie in je mond.  

  Bij ons verkrijgbaar in mooie cadeauverpakkingen. De Tanzania Balls: Deze bonbons volgen de reis van de cacaoboon naar chocolade door Tanzania. Het zijn truffel bonbons met verfijnde smaak van ingrediënten uit Tanzania.

  Zelf Tanzania balls uitzoeken

  Wanneer je in onze chocolaterie binnenkomt liggen de Tanzania Balls, luxe truffels al in onze vitrine klaar om uitgezocht te worden. Als je wilt kan je zelfs per bonbon aangeven welke je lekker vindt. Deze leggen wij met grote zorg in een mooie glanzende geschenkverpakking. Zo is de lekkerste chocolade van de Breda ook nog eens mooi ingepakt. 

  Verpakkingsmogelijkheden

  Bij The Chocolate Block in Breda ben je aan het juiste adres voor de mooiste en lekkerste Tanzania chocolade truffels. Wij hebben hiervoor verschillende verpakkingsmogelijkheden. Zo kan je de truffels laten verpakken in geschenkdoosjes van 5 of 10 stuks. Heb je een ander gewicht of verpakking in gedachten? Dan hebben we ook hier een verpakking voor. Zo kan je zelfs voor maar één of twee bonbons bij ons binnenstappen. 

  Welke soorten Tanzania Balls heeft The Chocolate Block?

  Onze chocolaterie heeft diverse soorten Tanzania Balls, luxe truffels. Zo hebben we hele pure zoals cacao 75% met kaneel, koffie/kruidnagel, passievrucht karamel, gepofte rijst en uiteraard ook verschillende soorten met melkchocolade. Kortom is er een ruime keuze aan bonbons die aansluit bij iedere wens en smaak.

  Tanzania Balls kopen bij de The Chocolate Block

  Bij ons kan zijn er diverse mogelijkheden tot aankoop van de lekkerste bonbons. Zo kan je in onze chocolaterie op het Graaf Hendrik III Plein 21-25 in Breda pinnen of contant betalen. Voor zakelijke bestellingen kunnen we deze op naam en op rekening zetten. Tevens kan je op deze site de truffels kopen in geschenkverpakking van 5 of 10 stuks, maar wij kunnen deze ook per soort of ieder gewenste hoeveelheid versturen. 

   

   

 • Lakrids by Bülow

  Lakrids by Bülow

  Drop met chocolade van Lakrids is gemaakt door een echte drop -en chocolade liefhebber 

  Lakrids Bülow love selection box

  Een hart vol smaak! De love selextion box heeft ruimte voor zowel het fruitige als frisse. Het fruitige als frisse, het zoete en het zoute en natuurlijk de geliefde karamel. Deel je liefde voor drop op de meest smaakvolle manier. Geniet van de met mooie chocolade omhullende dropvarianten.

  Liefde voor drop en chocolade

  Deel je liefde voor drop op de meest smaakvolle manier. De nieuwe Selection box’ van Lakrids Bülow maakt het voor jou en je gasten gemakkelijk om te genieten van de met chocolade omhulde dropvarianten: A (Original), D (Salt & Caramel), Classic, Gold, Fruity Caramel en Crispy caramel. De potjes Lakrids Bülow zijn te koop in de maten smal en medium. Het perfecte cadeau als je familie of vrienden in de watten wilt leggen. De Original box en de Love selection box in te koop bij The Chocolate Block in Breda.

   

  Lakrids bestellen

  De drop varianten van Lakrids by bülow kun je via onderstaand bestelformulier bestellen.

  Wij zullen het dan mooi en met veel zorg inpakken en versturen. 

 • Le Comptoir de Mathilde

  Chocolade tablet met hamer in houten kist. Verkrijgbaar in 6 verschillende smaken. 

  De specialiteit van Le Comptoir de Mathilde is het chocolade tablet met hamer in houten kist. Het is een geweldig kado om te geven en om te krijgen. Zowel voor jong en oud hebben we verschillende verrassende combinaties in onze chocolaterie The Chocolate Block op voorraad.

  Le Comptoir de Mathilde

  Le Comptoir de Mathilde is gevestigd in de Drôme. Al drie generaties lang zijn zij gespecialiseerd in chocolade. Het begon met Mathilde, de grootmoeder van de oprichter. In de chocolade zitten diverse producten verwerkt. Wij hebben ze in de varianten: smarties, Malacoff, dubble chocolate, melkchocolade, witte chocolade, met hazelnoten uit Piemonte en nog veel meer.
  Hun specialiteit is het chocolade tablet met hamer in houten kist. Wij hebben al deze mooie, verrassende kado,s voor jullie ruimschoots op voorraad!

  Le Comptoir de Mathilde, een Franse hotspot in Breda

  Sinds vorig jaar april (2021), is Breda een Franse hotspot rijker. Naast de uitgebreide keuze aan chocoladeproducten van The Chocolate Block en de bonbons van Visser Chocolade, kan je nu ook Franse chocolade van Le Comptoir de Mathilde kopen in Breda. Hun specialiteit.....Het chocolade tablet met hamer in houten kist.

 • Blanche Dael Koffie

   

  Blanche Dael is dé ambachtelijke koffiebranderij!

  DAEL'S FAVORIETEN;

  CAFFÈ RISTRETTO krachtig intens, 250 gram € 6,50

  BOURBON ROYALE krachtig kruidig, 250 gram € 6,50

  CAFÉ 1878, 250 gram € 6,50

  MESTREECHTER MOCCA, 250 gram € 6,50

  CAFFÈ RISTRETTO CUPS, 10 stuks € 4,25

  DAEL'S DÉCAFÉ CUPS, 10 stuks € 4,25

  CAFÉ 1878 CUPS mocca zoet, 10 stuks € 4,25

  BOURBON ROYALE CUPS krachtig kruidig, 10 stuks € 4,25

  De plant-based koffiecups zijn geschikt voor een Nespresso* apparaat. 

  Vers gebrandde koffie bij The Chocolate Block

  Wij houden van koffie en thee. Van de geur, de smaak, de warmte. Van de zintuigen die het prikkelt en van de ontmoeting die het stimuleert. Wij zijn Blanche Dael! Dé koffiebranderij uit Maastricht. In Maastricht liggen onze wortels. In de stad die stijl en goede smaak koestert, branden wij koffie en pakken wij thee voor oprechte genieters. Voor mensen die waarde hechten aan kwaliteit. Voor mensen die kiezen voor eerlijke producten met een echt verhaal.  

  Blanche Dael koffie kopen bij de The Chocolate Block

  Bij ons kan zijn er diverse mogelijkheden tot aankoop van de lekkerste koffie. Zo kan je in onze chocolaterie op het Graaf Hendrik III Plein 21-25 in Breda pinnen of contant betalen. Voor zakelijke bestellingen kunnen we deze op naam en op rekening zetten. Tevens kan je onder aan deze site de Blanche dael koffiebonen bestellen. Wij hebben verpakkingen van 250 gram en van 1 kg. Ook verkopen wij koffiecups in 4 smaken.

   

   

   

 • Teministeriet thee

  Thee uit Zweden?

  Waarom niet! Wij hebben het bij The Chocolate Block. Het Zweedse Teministeriet (Theeministerie) is een theespecialiteitenbedrijf uit Malmö met wortels op het eiland Formosa. Zo combineren zij eeuwenoude theetradities uit het Verre Oosten met Scandinavisch minimalisme, design en flair.

  Hun bedrijfsfylosophie

  Over hun bedrijfsfilosofie zegt medeoprichtster Kathryn Brown: ‘Ik wilde alles wat ik over thee heb geleerd toen ik in Taiwan opgroeide, opnieuw creëren. Maar nu met de smaken en de esthetiek van Scandinavië, waar ik woon en waar ik van hou.”

  Van Chinese Bai-Mu-Dan witte thee met vlierbloesem en champagne tot een groene Sencha met wilde bessen uit het Scandinavische noorden: elke thee van Teministeriet weerspiegelt die multiculturele inspiratie. 

   

  Teninisteriet thee bestellen

  De lekkerste losse thee. Ruime keuze in groene thee, chai, kruiden & accessoires. Echte stukjes fruit. je kunt deze thee bestellen via onderstaand bestelformulier.

  Welke smaken

  Wij hebben de losse thee in twee verpakkingen. We hebben bij The Chocolate Block een navulverpakking voor 10,25 en een blik met losse thee voor14,25

  De smaken zijn:

  Green moroccan mint

  Green northern berries

  White elderflower champagne

  Black vanilla chai

  Black earl grey organic

  Green sweet bergamot

  Rooibos coconut gimber

  Green abricot peach organic

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

 • Chakula, vegan bonbons

  Vegan-Low sugar (tevens lactose vrij), Chakula bonbons

  Nieuw in ons assortiment. Verkrijgbaar in 5 verschillende smaken: lemon, strawberry, cassis, orange and raspberry

  Onze Veganbonbons tevens bijna suikervrije en lactose vrije Chakula,s zijn bereid met passie, vakmanschap en duurzaam geproduceerde cacao. Met enkel de allerbeste ingrediënten creëren we unieke smaakcombinaties. Altijd zoekend naar de juiste balans tussen zuur, zoet en bitter. Een smaakexplosie in je mond.  

  Zelf Chakula's uitzoeken

  Wanneer je in onze winkel binnenkomt liggen de Vegan bonbons, tevens bijna suikervrij en lactose vrije Chakula's al in onze display klaar om uitgezocht te worden. Als je wilt kan je zelfs per bonbon aangeven welke je lekker vindt. Deze leggen wij met grote zorg in een mooie glanzende geschenkverpakking. Zo is de lekkerste chocolade van de Breda ook nog eens mooi ingepakt. 

  Verpakkingsmogelijkheden

  Bij The Chocolate Block in Breda ben je aan het juiste adres voor de mooiste en lekkerste Vegan, tevens bijna suikervrij en lactosevrije Chakula,s en daarbij bieden we verschillende verpakkingsmogelijkheden. Zo kan je de bonbons laten verpakken in geschenkdoosjes van 250, 375 en 500 gram. Heb je een ander gewicht of verpakking in gedachten? Dan hebben we ook hier een verpakking voor. Zo kan je zelfs voor maar één of twee bonbons bij ons binnenstappen. 

  Welke soorten Chakula's heeft The Chocolate Block?

  Onze chocolaterie heeft diverse soorten Vegan, tevens bijna suikervrije Chakula's. Wij hebben de smaken: orange, raspberry, strawberry, cassis en lemon.

  Vegan bonbons, chocolade kopen bij de The Chocolate Block

  Bij ons kan zijn er diverse mogelijkheden tot aankoop van de lekkerste bonbons. Zo kan je in onze chocolaterie op het Graaf Hendrik III Plein 21-25 in Breda pinnen of contant betalen. Voor zakelijke bestellingen kunnen we deze op naam en op rekening zetten. Tevens kan je onderaan de site de vegan bonbons kopen vanaf 250 gram in geschenkverpakking en bieden we deze ook aan in een luxe giftbox

Gallerij

Bekijk onze winkel

 • Bekijk onze winkel
  Bekijk onze winkel
  Bekijk onze winkel

Heerlijke relatiegeschenken in Breda als kerstpakket of eindejaarsgeschenk

Wij helpen je graag bij het verzorgen van unieke kerstpakketten of eindejaarsgeschenken. We zorgen voor het beste kerstpakket met de lekkerste producten. Zodat ieders uiteinde een feestje wordt! Wat dacht je van een pakket met lekkere Picasso bonbons én een goede fles wijn? Wij maken het allemaal mogelijk.

Leuke relatiegeschenken voor bedrijven

Bij ons staat kwaliteit en originaliteit voorop omdat wij alleen werken met de beste ingrediënten en producten. Een relatiegeschenk in gedachte? Wij stellen relatiegeschenken en pakketten op maat samen. Ook kunnen we de bonbons of pakketten personaliseren met eventueel het logo van jouw bedrijf. Personaliseren kan in de vorm van een wikkel om de verpakking heen, of hanger met eigen beeld of logo.

Stel je vraag

Gemma Dols

Eigenaar The Chocolate Block

Relatiegeschenken

Meer weten over relatiegeschenken in Breda?

Op zoek naar een leuk idee voor een relatiegeschenk of wil je ze bestellen? Loop vrijblijvend binnen in onze winkel, of maak een afspraak. Gemma en Wendy helpen je graag bij ons in de winkel op het Graaf Hendrik lll plein 21. Wij voorzien je van uitgebreide informatie over onze bonbons, andere chocoladeproducten, delicatessen en wijnen. We helpen je graag met het verzorgen van unieke relatiegeschenken. Hopelijk tot snel in onze winkel boordevol prachtige bonbons in Breda!

Gemakkelijk pakketten versturen..., kijk op de website van www.bestbottles.nl  onder het kopje relatiegeschenken of via mail: info@thechocolateblock.nl, Bellen mag natuurlijk ook 0768863527