Voor bedrijven

Relatiegeschenken The Chocolate Block

Op zoek naar unieke en smakelijke relatiegeschenken in Breda? Bij The Chocolate Block ben je aan het juiste adres. We brengen de smaaksensatie on top door uitstekende wijnen te combineren met de beste chocolade. Met een relatiegeschenk uit onze winkel onderscheid je je altijd op een lekkere en originele manier. Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees dan verder! www.bestbottles.nl

Bijzondere relatiegeschenken voor de feestdagen

Valentijn, Moederdag, Vaderdag, secretaressedag, Pasen, Sinterklaas, Kerst, verjaardagen, jubilea of andere cadeaumomenten, altijd bieden wij iets bijzonders voor u relaties. Met een relatiegeschenk uit onze winkel onderscheid je je altijd op een lekkere en originele manier.
Kwaliteit, originaliteit, kleurrijk en volstrekt uniek mede omdat onze pakketten/ relatiegeschenken en producten niet via andere winkels te koop zijn.

 

SINTERKLAASLETTER BESTELLEN:

FORMULIER DOWNLOADEN:

TCB Letterbestellijst 2022 interactief.pdf

Unieke relatiegeschenken in Breda vind je bij The Chocolate Block

Wij ontzorgen je graag met de mooie, unieke producten uit onze chocolaterie en wijnspeciaalzaak, Best Bottles. Met een relatiegeschenk uit onze winkel onderscheid je je altijd op een lekkere en originele manier. We stellen boxen samen met alleen chocolade of kies voor een combinatie van wijn én chocolade, met The Chocolate Block zit je altijd goed!

Bijzondere relatiegeschenken in Breda voor de feestdagen

Het zoeken naar het juiste relatiegeschenk voor de feestdagen hoeft niet stressvol te zijn. Sterker nog: met een relatiegeschenk van The Chocolate Block doe je iedereen een plezier. Of het nu voor Valentijn, Pasen, Kerst, Sinterklaas, jubilea of andere cadeaumomenten is, wij bieden altijd iets bijzonders aan!

Gallerij

Bekijk onze winkel

  • Bekijk onze winkel
    Bekijk onze winkel
    Bekijk onze winkel

Heerlijke relatiegeschenken in Breda als kerstpakket of eindejaarsgeschenk

Wij helpen je graag bij het verzorgen van unieke kerstpakketten of eindejaarsgeschenken. We zorgen voor het beste kerstpakket met de lekkerste producten. Zodat ieders uiteinde een feestje wordt! Wat dacht je van een pakket met lekkere Picasso bonbons én een goede fles wijn? Wij maken het allemaal mogelijk.

Leuke relatiegeschenken voor bedrijven

Bij ons staat kwaliteit en originaliteit voorop omdat wij alleen werken met de beste ingrediënten en producten. Een relatiegeschenk in gedachte? Wij stellen relatiegeschenken en pakketten op maat samen. Ook kunnen we de bonbons of pakketten personaliseren met eventueel het logo van jouw bedrijf. Personaliseren kan in de vorm van een wikkel om de verpakking heen, of hanger met eigen beeld of logo.

Stel je vraag

Gemma Dols

Eigenaar The Chocolate Block

Relatiegeschenken

Meer weten over relatiegeschenken in Breda?

Op zoek naar een leuk idee voor een relatiegeschenk of wil je ze bestellen? Loop vrijblijvend binnen in onze winkel, of maak een afspraak. Gemma en Wendy helpen je graag bij ons in de winkel op het Graaf Hendrik lll plein 21. Wij voorzien je van uitgebreide informatie over onze bonbons, andere chocoladeproducten, delicatessen en wijnen. We helpen je graag met het verzorgen van unieke relatiegeschenken. Hopelijk tot snel in onze winkel boordevol prachtige bonbons in Breda!

Gemakkelijk pakketten versturen..., kijk op de website van www.bestbottles.nl  onder het kopje relatiegeschenken of via mail: info@thechocolateblock.nl, Bellen mag natuurlijk ook 0768863527