High chocolate

Ben jij een echte chocolover en wil je genieten van de beste chocolade? Kom langs bij The Chocolate Block! Tijdens een high chocolate in Breda maak je kennis met de juiste balans tussen zuur, zoet en bitter. Deze high chocolate is een variatie op de welbekende high tea. Proef de lekkerste chocoladeproducten in combinatie met een kopje thee of koffie. Staat jouw high chocolate al op de planning?

High chocolate Breda in een sfeervolle setting

Puur genieten bij The Chocolate Block. Een sfeervolle moderne chocolaterie waar we onze passie dagelijks met liefde uitoefenen. We werken alleen met de allerbeste ingrediënten en creëren unieke smaakcombinaties. Dit laten we ook graag aan jou proeven! Kom langs bij The Chocolate Block en geniet van de beste chocolade. De experience begint al bij binnenkomst. Omringd door smaakvolle chocoladeproducten kan de high chocolate niet snel genoeg van start gaan. Proef met je ogen dicht, zet je smaakpapillen op scherp en beleef de smaak intens. Eén ding is zeker: deze proeverij zorgt ervoor dat je voortaan nog meer geniet van chocolade.

Proeverijen bij The Chocolate Block

Naast de geliefde high chocolate in Breda is het ook mogelijk om bij The Chocolate Block andere proeverijen te reserveren. Kies jij voor een chocolate experience, chocolate & wine experience of The Chocolate Block V/S Best Bottles? Ook een proeverij op maat is mogelijk! Geef je wensen aan ons door en wij regelen het graag. Tijdens de proeverijen maak je kennis met verschillende smaaksensaties en de combinatie van wijn en chocolade. Laat je verrassen door een onvergetelijke chocoladeproeverij bij The Chocolate Block!

High chocolate Breda

Bij The Chocolate Block ben je aan het juiste adres wanneer het gaat om chocolade, delicatessen en cadeauartikelen. Maar ook voor chocolade proeverijen moet je bij The Chocolate Block zijn! Tijdens onze high chocolate ervaar je onze unieke smaakcombinaties. Kom snel langs in onze winkel in het centrum van Breda of neem een kijkje op de website. We helpen je graag verder bij het zoeken van een geschikt cadeau, proeverij op maat of andere vragen. Neem contact op via: info@thechocolateblock.nl of bel 076 886 3527.

Maak een afspraak

Reserveer jouw proeverij!

Gemma Dols

Eigenaar The Chocolate Block