Over ons

Gemma

Vanaf kinds af aan sta ik graag in de keuken. Samen met mijn moeder bakte ik de lekkerste vlaaien en taarten. Bij ons thuis was het altijd feest! In Heerlen volgde ik de hotelschool. Tijdens deze opleiding heb ik gewerkt bij diverse toprestaurants zoals sterren Hotel-restaurant Juliana in Valkenburg. Daarna ging ik al snel ergens aan de slag als chef-kok. In 1997 opende ik samen met mijn partner Bas, Café-restaurant Publieke Werken in Breda. Dit hebben wij 22 jaar gerund.

Wijnhuizen in Zuid-Afrika

In 2019 hebben wij een rondreis door Zuid-Afrika gemaakt. Wij bezochten vele wijnhuizen, zoals wijnboerderij Boekenhoutskloof. Hier stuitten we op een stevige, fruitige verrassende wijn met heerlijke zachte tonen van chocolade, The Chocolate Block! Hier ontstond mijn passie voor chocolade en wijn. Wijn en chocolade zijn in de klassieke wijnwereld ook een bekende combinatie. Enjoy!
Proeverijen