Op zoek naar unieke en smakelijke Pasen geschenken voor uw medewerkers of relaties?

Laat een blijvende indruk achter bij je zakenrelatie met de
heerlijke en hoogwaardige chocolade van The Chocolate Block. Voor bedrijven bieden wij aantrekkelijke B to B prijzen. Vraag hierna in de winkel of neem contact met ons op.

CONTACT

De Pasen geschenken van The Chocolate Block zijn stijlvol, op maat gemaakt en
bovenal heerlijk. We combineren de fijnste chocolade van Visser Chocolade met creatieve
ontwerpen en hoogwaardige ingrediënten om een geschenk te creëren dat je
zakenrelatie zeker zal verrassen. Of het nu gaat om een jubileum, een bedrijfsfeest
of een speciale gelegenheid, bijvoorbeeld Pasen wij zorgen ervoor dat je relatiegeschenk écht
opvalt.

Pasen geschenken van The Chocolate Block

Met een Pasen geschenk uit onze winkel onderscheid je je altijd op een lekkere en originele manier. Verras je medewerkers of relaties met een lekker kado!

Onze producten
Chocolade en Wijn cadeau in luxe verpakking

Relatiegeschenken?

Relatiegeschenken 

Laat een blijvende indruk achter bij je zakenrelatie met de heerlijke en hoogwaardige chocolade van The Chocolate Block. De relatiegeschenken van The Chocolate Block zijn stijlvol, op maat gemaakt en bovenal heerlijk. We combineren de fijnste Belgische chocolade met creatieve ontwerpen en hoogwaardige ingrediënten om een geschenk te creëren dat je zakenrelatie zeker zal verrassen. Of het nu gaat om een jubileum, een bedrijfsfeest of een speciale gelegenheid, wij zorgen ervoor dat je relatiegeschenk écht opvalt. Wij stellen relatiegeschenken en pakketten graag voor u op maat samen. Personaliseren kan ook in de vorm van een wikkel om de verpakking heen of hanger met eigen beeldmerk of logo.

Relatie geschenken/pakketten

Contact

Bij het opbouwen van succesvolle zakelijke relaties is het belangrijk om waardering en erkenning te tonen. Wat is er beter dan het geven van doordachte relatiegeschenken om uw partners te bedanken voor hun vertrouwen en samenwerking? Onze uitgebreide collectie relatiegeschenken voor bedrijven biedt unieke en memorabele opties die uw zakelijke connecties zeker zullen waarderen.

Cadeaupakketten

Onze relatiegechenken

1 van 10

Puur genieten

Heb je vragen over The Chocolate Block, wi je meer weten over de chocolade die we verkopen of over proeverijen die wij organiseren? Laat het ons weten, wij informeren je graag!

Contact