Een greep uit ons assortiment

Onze producten

Of je nu een verjaardag hebt of je partner goed wil verrassen. Bonbons en chocolade zijn altijd een goed idee. The Chocolate Block is dé cadeauwinkel in Breda waar je terecht kan voor de heerlijkste chocolade, bijzondere delicatessen en de lekkerste en best bijpassende wijnen. Meer weten over de mogelijkheden? Ontdek ze op deze pagina!

Chocolade allergiën

U kunt aangeven welke smaken bonbons u graag wilt ontvangen én welke niet. Geef ook mogelijke allergiën aan ons door. We hebben ook lactosevrije, glutenvrije en vegan bonbons. 

Original bonbons bij The Chocolate Block

Onze Original bonbons zijn bereid met passie, vakmanschap en duurzaam geproduceerde cacao. Met enkel de allerbeste ingrediënten creëren we unieke smaakcombinaties. Altijd zoekend naar de juiste balans tussen zuur, zoet en bitter. Een smaakexplosie in je mond én het perfecte cadeau. Je kunt de bonbons laten verpakken in geschenkdoosjes van 250, 375 en 500 gram. Heb je een ander gewicht of onderscheidende verpakking in gedachten? Daar denken we graag over mee! Zo kun je ook voor maar één of twee bonbons binnenstappen bij onze cadeauwinkel in Breda . 

Picasso in de cadeauwinkel van Breda

De Picasso bonbons van The Chocolate Block in Breda zijn niet alleen ontzettend lekker, maar heb ook nog eens een kunstzinnig uiterlijk. Binnen deze collectie hebben we heerlijke smaaksensaties gecreëerd, geïnspireerd op de laatste trends in foodpairing. Deze bonbons zijn een fantastisch cadeau! In onze cadeauwinkel in Breda heb je de mogelijkheid om deze bonbons te verpakken in geschenkdoosjes van 2, 4, 5, 10, 15 of 21 stuks. Wil je er meer? We regelen verpakkingen op maat!

Een beetje Tanzania als cadeau

Onze Tanzania Balls, luxe truffels zijn bereid met duurzaam geproduceerde cacao uit Tanzania. Met enkel de allerbeste ingrediënten creëren we de mooiste smaken. Daarnaast zijn deze bonbons van The Chocolate Block hét perfecte cadeau om te geven. Zo kan je de truffels laten verpakken in geschenkdoosjes van 5 of 10 stuks. Wil je er meer of minder? Je kunt ook voor één of twee bonbons binnenstappen in onze cadeauwinkel in Breda.

Unieke Chakula bonbons

Onze vegan bonbons, tevens bijna suikervrije en lactosevrije, Chakula’s zijn ontstaat uit passie. Dit is puur vakmanschap bereid met duurzaam geproduceerde cacao. Met enkel de allerbeste ingrediënten creëren we unieke smaakcombinaties. Wil je Chakula bonbons cadeau geven? Dat kan! Je kunt de bonbons laten verpakken in geschenkdoosjes van 250, 375 en 500 gram. Maar ook ieder andere gewicht is mogelijk bij The Chocolate Block.

Chakula bonbons in Breda

Onze Vegan bonbons tevens bijna suikervrije en lactose vrije Chakula’s zijn bereid met passie, vakmanschap en duurzaam geproduceerde cacao. De Chakula’s zijn verkrijgbaar in 5 verschillende smaken: orange, raspberry, strawberry, cassis en lemon. Probeer onze vegan bonbons in Breda en ontdek jouw favoriet.

Bean to Bean als geschenk

Bean to Bean zijn heerlijke kleine cacaobonen van 5 gram. Ieder uniek in vorm, maar zeker ook in smaak! Bij The Chocolate Block in Breda ben je aan het juiste adres voor de mooiste en lekkerste chocolade in verschillende verpakkingsmogelijkheden. Zo kan je de beans laten verpakken in een gewicht naar keuze. Kom langs in onze cadeauwinkel in Breda en stel zelf je cadeau samen.

Een vleugje Tanzania met onze Tanzania Balls bonbons in Breda

Proef de reis van de cacaoboon naar chocolade door Tanzania in onze Tanzania Balls. Deze bonbons zijn luxe truffels bereid met duurzaam geproduceerde cacao. Van een hele pure bonbon met 75% kaneel tot aan verschillende soorten met melkchocolade. Bij The Chocolate Block in Breda heb je bonbons die aansluit bij iedere wens en smaak.

Bestel hier je producten

Mocht je nog andere producten willen bestellen, vermeld dit dan bij opmerkingen. Bezorgkosten bedragen € 7,95.

Gemma Dols

Eigenaar The Chocolate Block

Op zoek naar het perfecte cadeau? Je vindt het in de cadeauwinkel van Breda

Wil je iemand in het zonnetje zetten met een prachtig geschenk? Zoek niet verder, bij onze cadeauwinkel in Breda slaag je altijd! Met een bonbon of andere bijzondere delicatessen zit er bij The Chocolate Block altijd wel het perfecte cadeau tussen. Onze prachtige cadeauwinkel in Breda is gevestigd aan het Graaf Hendrik III plein. Wil je meer weten over de producten die wij aanbieden in onze chocolaterie? Neem dan contact met ons op.