Bean to Bean

Op zoek naar een nieuwe fingerfood kwamen we terecht bij de Bean to Bean. Kleine chocolade cacaobonen van 5 gram. Ieder uniek in vorm maar zeker ook in smaak. Tanzania 54%, Tanzania 32%, Brazil 66%, Vietnam 73%, Gianduja, koffie, kokos, Karamel zeezout, Ruby, framboos.

Onze chocolade producten zijn bereid met passie, vakmanschap en duurzaam geproduceerde cacao. Met enkel de allerbeste ingrediënten creëren we unieke smaakcombinaties. Altijd zoekend naar de juiste balans tussen zuur, zoet en bitter. Een smaakexplosie in je mond.  

Zelf Beans uitzoeken

Wanneer je in onze chocolaterie binnenkomt liggen de beans al in onze display klaar om uitgezocht te worden. Als je wilt kan je zelfs per bonbon aangeven welke je lekker vindt. Deze leggen wij met grote zorg in een mooie glanzende geschenkverpakking. Zo is de lekkerste chocolade van de Breda ook nog eens mooi ingepakt. 

Verpakkingsmogelijkheden

Bij The Chocolate Block in Breda ben je aan het juiste adres voor de mooiste en lekkerste chocolade en daarbij bieden we verschillende verpakkingsmogelijkheden. Zo kan je de beans laten verpakken in een gewicht naar keuze. Heb je een ander gewicht of verpakking in gedachten? Dan hebben we ook hier een verpakking voor. Zo kan je zelfs voor maar één of twee producten bij ons binnenstappen. 

Welke soorten Beans heeft The Chocolate Block?

Onze chocolaterie heeft diverse soorten Beans. Zo hebben we hele pure, Vietnam 75%, Tanzania 56% maar ook verschillende soorten met melkchocolade en gianduja. Kortom is er een ruime keuze aan chocolade die aansluit bij iedere wens en smaak.

Bean to Bean kopen bij de The Chocolate Block

Bij ons zijn er diverse mogelijkheden tot aankoop van de lekkerste chocolade. Zo kan je in onze chocolaterie op het Graaf Hendrik III Plein 21-25 in Breda pinnen of contant betalen. Voor zakelijke bestellingen kunnen we deze op naam en op rekening zetten. Tevens kan je onder aan de site de chocolade bestellen vanaf 250 gram in geschenkverpakking en bieden we deze ook aan in verpakkingen van 375 en 500 gram. Ook hebben wij luxe gift boxen. 

 

 

Bestelformulier

Mocht je nog andere producten willen bestellen. Vermeld dit dan bij opmerkingen. Bij elke bestelling komt €7,95 bezorgkosten

Gemma Dols

Eigenaar The Chocolate Block