Vegan bonbons| Low sugar| Lactosevrije bonbons

Vegan-Low sugar (tevens lactose vrij), Chakula bonbons

Nieuw in ons assortiment. Verkrijgbaar in 5 verschillende smaken: lemon, strawberry, cassis, orange and raspberry

Onze Veganbonbons tevens bijna suikervrije en lactose vrije Chakula,s zijn bereid met passie, vakmanschap en duurzaam geproduceerde cacao. Met enkel de allerbeste ingrediënten creëren we unieke smaakcombinaties. Altijd zoekend naar de juiste balans tussen zuur, zoet en bitter. Een smaakexplosie in je mond.  

Zelf Chakula's uitzoeken

Wanneer je in onze winkel binnenkomt liggen de Vegan bonbons, tevens bijna suikervrij en lactose vrije Chakula's al in onze display klaar om uitgezocht te worden. Als je wilt kan je zelfs per bonbon aangeven welke je lekker vindt. Deze leggen wij met grote zorg in een mooie glanzende geschenkverpakking. Zo is de lekkerste chocolade van de Breda ook nog eens mooi ingepakt. 

Verpakkingsmogelijkheden

Bij The Chocolate Block in Breda ben je aan het juiste adres voor de mooiste en lekkerste Vegan, tevens bijna suikervrij en lactosevrije Chakula,s en daarbij bieden we verschillende verpakkingsmogelijkheden. Zo kan je de bonbons laten verpakken in geschenkdoosjes van 250, 375 en 500 gram. Heb je een ander gewicht of verpakking in gedachten? Dan hebben we ook hier een verpakking voor. Zo kan je zelfs voor maar één of twee bonbons bij ons binnenstappen. 

Welke soorten Chakula's heeft The Chocolate Block?

Onze chocolaterie heeft diverse soorten Vegan, tevens bijna suikervrije Chakula's. Wij hebben de smaken: orange, raspberry, strawberry, cassis en lemon.

Vegan bonbons, chocolade kopen bij de The Chocolate Block

Bij ons kan zijn er diverse mogelijkheden tot aankoop van de lekkerste bonbons. Zo kan je in onze chocolaterie op het Graaf Hendrik III Plein 21-25 in Breda pinnen of contant betalen. Voor zakelijke bestellingen kunnen we deze op naam en op rekening zetten. Tevens kan je onderaan de site de vegan bonbons kopen vanaf 250 gram in geschenkverpakking en bieden we deze ook aan in een luxe giftbox

Bestelformulier

Mocht je nog andere producten willen bestellen. Vermeld dit dan bij opmerkingen. Bij elke bestelling komt €7,95 bezorgkosten

Gemma Dols

Eigenaar The Chocolate Block