Lakrids Bülow

Lakrids by Bülow

Drop met chocolade van Lakrids is gemaakt door een echte drop -en chocolade liefhebber 

Lakrids Bülow love selection box

Een hart vol smaak! De love selextion box heeft ruimte voor zowel het fruitige als frisse. Het fruitige als frisse, het zoete en het zoute en natuurlijk de geliefde karamel. Deel je liefde voor drop op de meest smaakvolle manier. Geniet van de met mooie chocolade omhullende dropvarianten.

Liefde voor drop en chocolade

Deel je liefde voor drop op de meest smaakvolle manier. De nieuwe Selection box’ van Lakrids Bülow maakt het voor jou en je gasten gemakkelijk om te genieten van de met chocolade omhulde dropvarianten: A (Original), D (Salt & Caramel), Classic, Gold, Fruity Caramel en Crispy caramel. De potjes Lakrids Bülow zijn te koop in de maten smal en medium. Het perfecte cadeau als je familie of vrienden in de watten wilt leggen. De Original box en de Love selection box in te koop bij The Chocolate Block in Breda.

 

Lakrids bestellen

De drop varianten van Lakrids by bülow kun je via onderstaand bestelformulier bestellen.

Wij zullen het dan mooi en met veel zorg inpakken en versturen. 

Love Selection Box

Een hart vol smaak voor alles wat uw hartje begeert. Dit hart heeft ruimte voor het fruitige en frisse, het zoete en zoute en de geliefde karamel.
In onze LOVE SELECTION BOX vind je de meest populaire smaken uit ons standaardassortiment, zoals A, D, F, maar ook speciale limited editions, CLASSIC, AARDBEI & CREAM, FRUITY CARAMEL en DUBAI exclusieve editie, X-ZILVER 

Bestelformulier

Mocht je nog andere producten willen bestellen. Vermeld dit dan bij opmerkingen. Bij elke bestelling komt €7,95 bezorgkosten

Gemma Dols

Eigenaar The Chocolate Block