Bestel nu eenvoudig jouw chocoladeletters | Chocolaterie The Chocolate Block

Vul nu jouw letterbestellijst in via: Letterbestellijst

Vier sinterklaas met heerlijke chocolade! Geniet jij tijdens sinterklaas ook zo van chocolade? Dan hebben wij iets speciaals voor jou of voor je medewerkers! Bij Chocolaterie The Chocolate Block vind je de lekkerste chocoladeletters, in heel veel verschillende smaken. Bestel deze heerlijke chocoladeletters eenvoudig via de letterbestellijst, en haal ze op als het jou uitkomt.

Waarom kies je voor de chocoladeletters van Chocolaterie The Chocolate Block?

Een overvloed aan smaken: Onze chocoladeletters zijn verkrijgbaar in maar liefst 12 heerlijke smaken. Of je nu van melk, wit, puur, praline, caramel, speculaas, hazelnoten, studentenhaver of suikervrij houdt - wij hebben de perfecte smaak voor jou!

Betaalbare prijzen: Bij Chocolaterie The Chocolate Block willen we dat iedereen kan genieten van heerlijke chocoladeletters. Onze prijzen variëren van €11,75 tot €13,60.

Onze grote chocoladeletters worden geleverd in een schitterende geschenkdoos. Dat betekent dat ze niet alleen onweerstaanbaar smaken, maar er ook nog eens geweldig uitzien als cadeau!

Bestel snel en eenvoudig Het bestellen van de chocoladeletters is super eenvoudig! Vul onze letterbestellijst in, kies jouw favoriete smaak en kruis aan welke letters je wilt hebben. Wij zorgen ervoor dat je ze snel kunt afhalen, zodat je ze op tijd in huis hebt voor het Sinterklaasfeest.

Waar wacht je nog op? Sinterklaas komt eraan, en dat betekent dat het tijd is om te genieten van de lekkerste chocoladeletters van Chocolaterie The Chocolate Block. Bestel nu en maak van Sinterklaas een nog zoeter feest! Wij kunnen niet wachten om jouw Sinterklaas extra speciaal te maken!

Vul nu jouw letterbestellijst in via: Letterbestellijst

Puur genieten

Heb je vragen over The Chocolate Block, wi je meer weten over de chocolade die we verkopen of over proeverijen die wij organiseren? Laat het ons weten, wij informeren je graag!

Proeverijen

Bezoek onze winkel

Maandag: Gesloten

Dinsdag 09:30-18:00

Woensdag 09:30-18:00

Donderdag 09:30-18:00

Vrijdag 09:30-18:00

Zaterdag 09:30-17:00

Zondag: Gesloten

Contact