Chocolade proeverij bij The Chocolate Block in Breda

Chocolade proeverij bij The Chocolate Block in Breda

Boek een Chocolade proeverij bij The Chocolate Block in Breda. Ben jij een echte chocoholic, staat er een vriendinnendag, dagje uit of jubileum op de planning? Dan ben je bij The Chocolate Block aan het juiste adres! Laat je verassen met een heerlijke chocolade proeverij. We bieden verschillende soorten proeverijen aan.

  1. High chocolate
  2. Chocolate & wine experience.
  3. Chocolate Experience
  4. The Chocolate Block V/S Best Bottles

Ontdek de verschillende soorten proeverijen bij The Chocolate Block

Kom Chocolade proeverij bij The Chocolate Block in Breda. Laat je verassen door de verschillende mogelijkheden bij The Chocolate Block. Een chocolade proeverij voor twee personen, grotere groep of op maat, wij regelen het graag voor je! The Chocolate Block biedt verschillende soorten chocolade proeverijen aan. Wij hebben ze voor je op een rijtje gezet.

Bekijk hier onze proeverijen:

• High Chocolate: kom genieten van de beste chocoladeproducten met thee en koffie inbegrepen. Deze proeverij is te boeken vanaf 2 personen.


• Chocolate Experience: beleef de experience van onze beste chocolade en bonbons met een kopje thee of koffie. Een proeverij voor minimaal 2 personen, met een leuke eindquiz.


• Chocolate & Wine Experience: Geniet van een glaasje cava bij ontvangst en de beste chocolade in combinatie met bijpassende wijnen. Deze proeverij is mogelijk vanaf minimaal 4 personen.


• The Chocolate Block V/S Best Bottles: “rondje rond de wereld”; cava vooraf en daarna 5 wijnen uit verschillende landen. Inclusief een rijkgevulde hapjesplank en dé chocolade verrassing. Deze proeverij is mogelijk vanaf minimaal 4 personen. De meeste proeverijen zijn uit te breiden met een bijpassende lunch of high wine. Ook voor proeverijen op maat kun je bij The Chocolate Block terecht.

Chocolade proeverij op maat bij The Chocolate Block

We bieden vier soorten proeverijen aan. Wil je dit liever anders: voor meerdere personen of heb je speciale wensen? Laat het ons weten. We kijken graag samen naar de mogelijkheden voor een Chocolade proeverij op maat. Tijdens de proeverij speelt de experience eromheen ook een grote rol. Samen met Best Bottles zullen we op zoek gaan naar de beste wijn- chocolade combinaties. We nemen je van A tot Z mee in het verhaal van chocolade en de door ons samengestelde unieke smaken.

Wijn en chocolade proeverij bij The Chocolate Block

“Het begin van The Chocolate Block is ontstaan tijdens ons bezoek aan één van de vele wijnhuizen in Zuid-Afrika. Tijdens deze reis stuitten we op een frisse, stevige verassende wijn met heerlijke zachte tonen van chocolade namelijk The Chocolate Block. Een wijn gemaakt op wijnboerderij 'Boekenhoudskloof'. Om die reden ontstond mijn passie voor chocolade en wijn.”

Onze winkel

The Chocolate Block winkel zit namelijk samen met Best Bottles gevestigd in Breda. Best Bottles is dé specialist in goede, betaalbare en exclusieve wijnen. Door deze unieke combinatie hebben wij zowel wijnen als chocolade binnen handbereik. Dé perfecte combinatie als je het ons vraagt. We organiseren geregeld proeverijen waar we dus bijpassende wijnen zoeken bij verschillende soorten chocolade en bonbons. 

Laat je verrassen door de proeverijen bij The Chocolate block

Benieuwd geworden naar één van de chocolade proeverijen van The Chocolate Block? Neem dan vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden of kom langs in onze winkel aan het Graaf Hendrik lll plein 21-25 waar we samen met Best Bottles zijn gevestigd. En ervaar zelf de unieke combinatie van wijn en chocolade.

Al met al “Wijn en Chocolade; a match made in heaven!”

 

 

 

Puur genieten

Heb je vragen over The Chocolate Block, wi je meer weten over de chocolade die we verkopen of over proeverijen die wij organiseren? Laat het ons weten, wij informeren je graag!

Proeverijen

Bezoek onze winkel

Maandag: Gesloten

Dinsdag 09:30-18:00

Woensdag 09:30-18:00

Donderdag 09:30-18:00

Vrijdag 09:30-18:00

Zaterdag 09:30-17:00

Zondag: Gesloten

Contact