Lakrids by Bülow koop je bij Chocolaterie The Chocolate Block

Lakrids by Bülow is een prestigieus Deens merk dat wereldwijd bekend staat om zijn hoogwaardige drop met chocoladecreaties. In Breda is er geen betere plek om van deze heerlijke lekkernijen te genieten dan bij Chocolaterie The Chocolate Block.

Chocolaterie The Chocolate Block, gelegen in het Bourgondische Breda, biedt zijn klanten de kans om de verfijnde smaken van Lakrids by Bülow te ervaren. Deze chocolaterie staat bekend om zijn selectie van de beste chocolade van Visser Chocolade, delicatessen. De toevoeging van Lakrids by Bülow aan hun assortiment is een ware traktatie voor liefhebbers van hoogwaardige lekkernijen.

Lakrids by Bülow is beroemd om zijn innovatieve benadering van drop en chocolade, waarbij ze traditionele smaken combineren met moderne creativiteit. De producten van Lakrids by Bülow variëren van zachte drop tot knapperige chocoladeomhulsels met verrassende vullingen. Elk pareltje is met de hand gemaakt met aandacht voor detail en kwaliteit.

Of je nu een fan bent van traditionele dropsmaken of avontuurlijk bent en nieuwe smaken wilt ontdekken, Chocolaterie The Chocolate Block in Breda heeft een selectie Lakrids by Bülow-producten om aan elke smaak te voldoen. Deze combinatie van Deense verfijning en Nederlandse gastvrijheid zorgt voor een unieke culinaire ervaring.

Als je op zoek bent naar hoogwaardige, met de hand gemaakte dropcreaties, vergeet dan niet om Chocolaterie The Chocolate Block in Breda te bezoeken en te genieten van de heerlijke Lakrids by Bülow-producten die ze te bieden hebben. Het is een ware traktatie voor de zintuigen en een perfecte manier om je smaakpapillen te verwennen.

Puur genieten

Heb je vragen over The Chocolate Block, wi je meer weten over de chocolade die we verkopen of over proeverijen die wij organiseren? Laat het ons weten, wij informeren je graag!

Proeverijen

Bezoek onze winkel

Maandag: Gesloten

Dinsdag 09:30-18:00

Woensdag 09:30-18:00

Donderdag 09:30-18:00

Vrijdag 09:30-18:00

Zaterdag 09:30-17:00

Zondag: Gesloten

Contact