Luxe bonbondozen voor iedere gelegenheid | The Chocolate Block

Bij The Chocolate Block geloven we niet in slechts één bonbon. Nee, om echt te kunnen genieten bieden we luxe bonbondozen aan, perfect om langdurig of herhaaldelijk te kunnen genieten van onze chocolade smaaksensaties.  

Ontdek onze verschillende bonbondozen 

Bij The Chocolate Block hebben we verschillende soorten luxe bonbondozen. Natuurlijk om jezelf te verwennen, maar uiteraard ook om uit te kunnen delen of cadeau te doen. Voor elke gelegenheid is een mooie bonbondoos gevuld met luxe chocolade te vinden. Zoals:  

  • Onze Doos bonbons Picasso is niet alleen een lust voor het oog, maar ook voor je smaakpupillen. Deze overheerlijke Belgische Chocolade bonbons zijn gevuld met de mooiste smaaksensaties, geïnspireerd op de laatste trends van ‘food paring’.  
  • Een andere keuze is onze luxe giftbox met 15 handgemaakte bonbons van Visser Chocolade. Een mooi verpakte doos omwikkeld met satijnlint. Een doosje vol verrassingen, maar gegarandeerd genieten.  
  • Ben je een kleine genieter? Ook voor jou hebben we een geschikt formaat bonbondoos. Een doosje met 6 bonbons gevuld met een selectie van onze heerlijke original bonbons van Visser Chocolade. 

Uitgebreide giftsets 

Wil je meer dan alleen een bonbondoos cadeau doen? Dan heeft The Chocolate Block ook samengestelde giftsets met een bijpassende fles wijn, zoals onze Chocolade en Cava in luxe verpakking. Deze luxe verpakking bevat 300 gram handgemaakt bonbons en een luxe fles Cava. Samen met Best Bottles is deze giftset met zorg samengesteld. Een andere favoriet van The Chocolate Blok is onze Delicatessen cadeau pakket, dit is een combinatie van Good Hair Day Pasta, Olie uit Puglia, groene biologische pesto van Greenomic en 180 gram original bonbons uit onze eigen chocolaterie.  

Keuze in formaat 

Of je nu een kleine genieter of een grote liefhebber bent, er is voor iedereen een geschikt formaat bonbondoos. Verwen jezelf of iemand anders, elke hap is een heerlijke verrassing die je zintuigen prikkelt en een glimlach op ieder zijn gezicht tovert. 

Bestel jouw luxe bonbondoos vandaag nog. Zelf jouw bonbondoos samenstellen? Kom langs in onze winkel in Breda!  

 

 

 

Puur genieten

Heb je vragen over The Chocolate Block, wi je meer weten over de chocolade die we verkopen of over proeverijen die wij organiseren? Laat het ons weten, wij informeren je graag!

Proeverijen

Bezoek onze winkel

Maandag: Gesloten

Dinsdag 09:30-18:00

Woensdag 09:30-18:00

Donderdag 09:30-18:00

Vrijdag 09:30-18:00

Zaterdag 09:30-17:00

Zondag: Gesloten

Contact