Ontdek onze collectie heerlijke Picasso-bonbons | The Chocolate Block

Verken de kunst van smaak  

Ontdek een wereld waar chocolade meer is dan alleen een traktatie; het is een avontuur bij The Chocolate Block. Bij ons vind je een prachtige collectie van ambachtelijk bereide chocolade, elke hap belooft een ontdekking van rijke smaken en verleidelijke texturen. 

Meesterwerken in chocolade 

Bij The Chocolate Block geloven we in de kunst van chocolade. Onze meester-chocolatiers creëren niet alleen bonbons, maar brengen ware kunstwerken tot leven, elk met een eigen verhaal en karakter. Geïnspireerd door de wereld om ons heen, combineren we klassieke technieken met innovatieve smaken om iets werkelijk unieks te bieden. Een schitterend voorbeeld hiervan zijn onze Picasso-bonbons, een collectie die kunst en chocolade samenbrengt in heerlijke bonbons. 

Kunstige bonbons 

De Picasso-bonbons zijn geïnspireerd op de abstracte kunst van Pablo Picasso en vormen een levendige uitdrukking van creativiteit. Elke bonbon is een visueel en gastronomisch meesterwerk, met handgeschilderde designs en een verrassende harmonie van smaken binnenin. Van exotische fruitinfusies tot subtiele kruidenmelanges, onze bonbons beloven een ongeëvenaarde smaakervaring die je uitnodigt voor een avontuurlijke ontdekkingstocht. 

Ontdek onze collectie online of in de winkel  

De ervaring van The Chocolate Block is altijd binnen handbereik, dankzij onze uitgebreide online collectie. Of je nu op zoek bent naar het perfecte geschenk of jezelf wilt verwennen met een doosje luxe, onze online winkel staat altijd voor je klaar. Ontdek de rijke variëteit aan smaken en texturen, met de bijzondere Picasso-bonbons als hoogtepunt. Wacht niet langer om jezelf onder te dompelen in de verleidelijke wereld van The Chocolate Block. 

Kom ultiem genieten 

Bezoek onze fysieke winkel voor een persoonlijke ervaring of duik online in onze collectie. Geniet van alle heerlijkheden bij The Chocolate Block en ons zusterbedrijf Best Bottles, waar je de lekkerste wijnen en delicatessen vindt. Heb je vragen over onze producten, of ben je nieuwsgierig naar meer? Neem dan contact met ons op via het contactformulier. Jouw reis door de kunst van chocolade wacht op je! 

 

 

 

 

Puur genieten

Heb je vragen over The Chocolate Block, wi je meer weten over de chocolade die we verkopen of over proeverijen die wij organiseren? Laat het ons weten, wij informeren je graag!

Proeverijen

Bezoek onze winkel

Maandag: Gesloten

Dinsdag 09:30-18:00

Woensdag 09:30-18:00

Donderdag 09:30-18:00

Vrijdag 09:30-18:00

Zaterdag 09:30-17:00

Zondag: Gesloten

Contact