Ontdek The Chocolate Block. Dé Chocolaterie in Breda

Ontdek The Chocolate Block. Dé Chocolaterie in Breda is inmiddels onmisbaar op het Graaf Hendrik lll plein in Breda. We zijn een moderne chocolaterie met een groot assortiment aan chocolade. Daarnaast verkopen we ook bonbons, koffie, thee en andere smaakvolle lekkernijen. Kom langs bij The Chocolate Block in Breda en proef de smaak van onze beste chocolade!

De beste chocolade bij The Chocolate Block

Bij The Chocolate Block gaan we voor de beste smaak van chocolade. De cacaobonen komen uit Tanzania waar ze op een volledig biologische manier worden verbouwd. Met de duurzame cacaobonen creëren we unieke smaakcombinaties. Bij The Chocolate Block willen we dat de klant puur geniet. We hebben verschillende chocoladeproducten aan ons assortiment toegevoegd:

  • Original Bonbons: de all-time favourite, een smaakexplosie in je mond. Bereid met passie, vakmanschap en duurzame cacao. 
  • Picasso: sinds 2021 in het assortiment en al snel uitgegroeid tot ons paradepaardje. Een smaaksensatie gecreëerd en geïnspireerd op de laatste trends in foodpairing.  
  •  Tanzania Ball: de reis van cacaoboon naar chocolade. Truffel bonbons met een verfijnde smaak van ingrediënten uit Tanzania.
  •  Chakula’s: nieuw in ons assortiment. Vegan-Low sugar en lactose vrij!
  • Le Comptoir de Mathilde: het perfecte cadeau! Een kistje melk- of pure chocolade met een hamer. 

Maar ook voor Bean to Bean, Teministeriet en Lakrids by Johan Bülow ben je bij The Chocolate Block aan het juiste adres! 

Duurzame chocolade

Voor de kwaliteit van onze chocolade gaan we ver, heel ver. We proberen unieke smaken te creëren die je niet snel zult vergeten. We zoeken de juiste balans te vinden tussen zuur, zoet en bitter. Alles voor ultieme smaaksensatie! Naast de bijzonder lekkere smaak zijn de chocoladeproducten van The Chocolate Block ook duurzaam. De cacaobonen worden op een volledig biologische en Fair Trade manier in Tanzania verbouwd. Bij The Chocolate Block streven we naar 100% eerlijke handel.

The Chocolate Block zakelijk

Samen met ‘Best Bottles’ maken wij de mooiste en lekkerste cadeaupakketten. Geschikt voor verjaardagen, jubileums maar ook als tweede visitekaartje. We werken samen met Best Bottles om een mooie samenstelling te maken van de beste chocolade met bijpassende wijnen. Daarnaast hebben wij ook delicatessen, mooie olijfolie en cadeauartikelen in ons assortiment. Wij verzorgen een cadeau op maat met als resultaat een ‘wauw’ reactie van jouw klanten, personeel of zakenrelaties. The Chocolate Block helpt je graag bij het vinden of maken van een geschikt cadeau. Neem contact op voor de mogelijkheden. Mail naar info@thechocolateblock.nl of bel 076 886 3527. 

 

 

Puur genieten

Heb je vragen over The Chocolate Block, wi je meer weten over de chocolade die we verkopen of over proeverijen die wij organiseren? Laat het ons weten, wij informeren je graag!

Proeverijen

Bezoek onze winkel

Maandag: Gesloten

Dinsdag 09:30-18:00

Woensdag 09:30-18:00

Donderdag 09:30-18:00

Vrijdag 09:30-18:00

Zaterdag 09:30-17:00

Zondag: Gesloten

Contact