Original bonbons van Visser Chocolade

The Chocolate Block in Breda heeft een uitgebreid aanbod aan Original Bonbons. Deze chocolade is vervaardigd door de geweldige chocolatier Frank Visser. Als een pionier op het gebied van ambachtelijke chocolade creaties heeft Frank Visser de kunst van het bonbons maken tot in de perfectie geperfectioneerd. In onze chocolaterie kan je je eigen selectie van original bonbons van Visser Chocolade samenstellen.

Original Bonbons van Visser Chocolade zijn een feestje in de mond

Wij begrijpen we dat chocolade meer is dan alleen een traktatie. Volgens ons is het een ervaring voor alle zintuigen. Elke bonbon die onze werkplaats verlaat, is een meesterwerk op zich door middel van:

·      Zorgvuldig geselecteerde ingrediënten

·      Kunstwerkjes van bonbon

·      Ambachtelijk gemaakt

·      Traditionele technieken

 

De Magie van Picasso Visser Chocolade

Naast Original bonbons is er ook onze meest creatieve lijn, de Picasso Visser Chocolade. Deze bonbons nodigen je uit om de grenzen van smaakverkenning te verleggen. Geïnspireerd door de artistieke visie van Picasso zelf, presenteren deze bonbons zich als kunstwerken van smaak en textuur.

Elk stukje is uniek, met verrassende lagen van smaak die je smaakpapillen prikkelen en je meenemen op een reis van verwondering.

Original bonbons van Visser Chocolade prijzen smaken naar meer

Bij The Chocolate begrijpen we dat de ware waarde van onze Original bonbons van Visser Chocolade niet alleen aan hun smaak ligt, maar ook aan de emoties die ze oproepen. Onze prijzen zijn een weerspiegeling van de passie en toewijding die we in elk stukje chocolade leggen.

Van de traditionele Visser Chocolade Bonbons tot de meest gedurfde creaties van Picasso Visser Chocolade, elke bonbon is scherp geprijsd. 

 

Visser Chocolade Online Bestellen: Een Smaakvol Gemak

We begrijpen dat het leven druk kan zijn, en daarom hebben we het bestelproces eenvoudig en handig gemaakt. Met een paar klikken kun je de heerlijke wereld van Visser Chocolade binnenstappen en je favoriete bonbons bestellen.

Of je nu jezelf wilt trakteren op een moment van genot of een geschenk wilt geven dat onvergetelijk is, Visserchocolade online bestellen brengt de chocolade rechtstreeks naar je deur.

Bestel je Original bonbons online via:

Doosje original bonbons van Visser Chocolade 

 

 

 

Puur genieten

Heb je vragen over The Chocolate Block, wi je meer weten over de chocolade die we verkopen of over proeverijen die wij organiseren? Laat het ons weten, wij informeren je graag!

Proeverijen

Bezoek onze winkel

Maandag: Gesloten

Dinsdag 09:30-18:00

Woensdag 09:30-18:00

Donderdag 09:30-18:00

Vrijdag 09:30-18:00

Zaterdag 09:30-17:00

Zondag: Gesloten

Contact