Op zoek naar een uniek (relatie)geschenk? Bij The Chocolate Block vind je de ultieme combinatie: chocolade en wijn!

“Tijdens het maken van een rondreis door Zuid-Afrika in 2019 hebben we vele wijnhuizen bezocht. Tijdens deze reis stuitten we op een stevige, fruitige verassende wijn met heerlijke zachte tonen van chocolade. Hier ontstond mijn passie voor chocolade en wijn: The Chocolate Block!”

We brengen de smaaksensatie on top door uitstekende wijnen te combineren met de beste chocolade. We gebruiken hiervoor duurzame cacaobonen uit Tanzania. Bij The Chocolate Block gaan we voor 100% eerlijke handel en de beste smaak!

Ontdek de unieke combinatie tussen chocolade en wijn bij The Chocolate Block

The Chocolate Block zoekt samen met Best Bottles naar de beste wijn-chocolade combinaties. Ingespeeld op de verschillende smaken om een onvergetelijke smaaksensatie te creëren. Er zijn verschillende smaken in chocolade, dat geldt ook voor wijn. Bij ieder soort wijn hoort een ‘eigen’ chocoladesmaak. Wij zoeken de wijnen en chocoladesoorten voor je uit en creëren de juiste samenstelling. Proef zelf de heerlijke combinatie van wijn en chocolade tijdens onze proeverij: The Chocolate Block V/S Best Bottles. 

Chocolade en wijn, onze passie!

The Chocolate Block en Best Bottles zitten samen gevestigd aan het Graaf Hendrik lll plein. Het is hierdoor mogelijk om de beste chocolade-wijn combinaties te maken. We zoeken uitstekende wijnen in combinatie met de smaken van de chocolade of bonbons. Dagelijks werken we aan een onvergetelijke smaaksensatie. Onze liefde en passie voor chocolade en wijn delen we graag met jou!

Wijn en chocolade proeverij bij The Chocolate Block

Bij The Chocolate Block bieden we verschillende proeverijen aan. Twee hiervan zijn in combinatie met bijpassende wijnen:
•    Chocolate & Wine Experience 
•    The Chocolate Block V/S Best Bottles

Samen met Best Bottles hebben we een selectie gemaakt van chocoladesmaken en bijpassende wijnen. We ontvangen je graag met een glas cava. Hierna zullen we verschillende soorten chocolade en bonbons serveren in combinatie met bijpassende wijnen. Deze arrangementen zijn beide uit te breiden met een lunch of high wine. 

The Chocolate Block & Best Bottles 

Kom langs in onze winkel of shop online en ervaar zelf een verbluffende smaaksensatie. The Chocolate Block zit samen met Best Bottles gevestigd in het centrum van Breda. Een moderne chocolaterie waar je de beste chocoladeproducten, delicatessen en cadeauproducten kunt kopen. Bij Best Bottles vind je uitstekende wijnen. Wij helpen je graag bij het zoeken naar een goede wijn- chocolade combinatie. Kom langs in onze winkel of bekijk het assortiment en de proeverijen online. Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem contact met ons op!

 

 

Puur genieten

Heb je vragen over The Chocolate Block, wi je meer weten over de chocolade die we verkopen of over proeverijen die wij organiseren? Laat het ons weten, wij informeren je graag!

Proeverijen

Bezoek onze winkel

Maandag: Gesloten

Dinsdag 09:30-18:00

Woensdag 09:30-18:00

Donderdag 09:30-18:00

Vrijdag 09:30-18:00

Zaterdag 09:30-17:00

Zondag: Gesloten

Contact